Skip to main content

Incompany cursussen

Bij AmbuWerk Nederland kunt u terecht voor incompany EHBO-cursussen op locatie, BHV cursussen op locatie en kinderEHBO cursussen op locatie! Service, kwaliteit en maatwerk staan centraal. Deze cursussen zijn gericht op specifieke doelgroepen en worden gegeven door ervaren gecertificeerde instructeurs.

Mogelijkheden incompany

Bij AmbuWerk Nederland kunt u kiezen uit verschillende EHBO-cursussen, waaronder EHBO Basiscursus, EHBO herhaling, kinderEHBO basiscursus en kinderEHBO herhaling. Wij werken volgens de richtlijnen van Het Oranje Kruis. U kunt ook kiezen voor onze BHV basiscursus of BHV herhaling. Wij werken volgens de richtlijnen van het NIBHV en zijn tevens keurmerk opleider NIBHV.

EHBO basis incompany

De EHBO Basis cursus is bedoeld voor alle medewerkers die nog nooit eerder een EHBO-cursus hebben gevolgd en EHBO’er willen worden. Na onze 2- of 3-daagse cursus ontvangt men na behalen examen een officieel geregistreerd diploma van Het Oranje Kruis.

EHBO herhaling cursus incompany

Onze EHBO herhaling cursus is bedoeld voor EHBO’ers die hun diploma willen verlengen. Zij zijn dus al in bezit van een geldig EHBO-diploma. Om voor verlenging in aanmerking te komen is het van belang dat EHBO’ers jaarlijks zijn bijgeschoold en competent zijn verklaard. Daarom volgt men een jaarlijkse complete herhalingsles EHBO.

kinderEHBO basis cursus incompany

Onze cursus kinderEHBO (Het Oranje Kruis) is gericht op het verlenen van eerste hulp aan kinderen. Tijdens een kinderEHBO basiscursus leert u de belangrijkste vaardigheden om eerste hulp te verlenen aan baby’s en kinderen (0-8 jr.) bij de meest voorkomende ongevallen. Na het volgen van onze kinderEHBO basiscursus ontvangt u van ons een geregistreerd certificaat Van Het Oranje Kruis.

kinderEHBO herhaling cursus incompany

Onze kinderEHBO herhaling cursus is bedoeld voor medewerkers die hun certificaat willen verlengen. Zij zijn dus al () in bezit van een geldig kinderEHBO-certificaat. Om voor verlenging in aanmerking te komen is het van belang dat de medewerker jaarlijks zijn bijgeschoold en competent zijn verklaard. Daarom volgt men een jaarlijkse complete herhalingsles kinderEHBO.

BHV basis cursus incompany

Onze BHV basis incompany heeft veel voordelen voor de organisatie en de bhv’ers. Het is een efficiënte en effectieve manier om uw BHV basis te behalen. Bovendien bieden wij hoge kwaliteit en een maatwerkoplossing die aansluit bij de behoeften en wensen van de organisatie. Tijdens onze klassikale basiscursus bedrijfshulpverlening (BHV) van AmbuWerk Nederland volgens richtlijnen en certificering van het NIBHV wordt u goed voorbereid op uw rol als aankomend Bhv’er. U leert alles over EHBO (primair LRH en NLH) en over brandbestrijding, communicatie en ontruiming. Na behalen van uw examen behaalt u een certificaat of diploma BHV van het NIBHV. Wij bieden ook cursussen met e-learning mogelijkheden, vraag naar de mogelijkheden.

BHV herhaling incompany

Een incompany herhalingscursus bhv bij NIBHV heeft veel voordelen voor de organisatie en de bhv’ers. Het is een efficiënte en effectieve manier om de bhv te herhalen en te oefenen, met een hoge kwaliteit. Bovendien bieden wij een maatwerkoplossing die aansluit bij de behoeften en wensen van de organisatie. Zo kan de organisatie zorgen voor een optimale bhv-organisatie die klaar is voor elke situatie. Na deze herhalingsles verlengen wij uw certificaat of diploma en ontvangt u een digitaal certificaat NIBHV. Wij bieden ook cursussen met e-learning mogelijkheden, vraag naar de mogelijkheden.

Bram Luiten
Bram Luiten
2024-06-06
Training "brand" heel goed georganiseerd en heel leerzaam!
Geni Jacobson
Geni Jacobson
2024-06-05
Was een heel duidelijke theorie en praktijk les over brandbeveiliging en welke brandjes je zelf kunt blussen en hoe. Uitleg over de brandblussers ook heel duidelijk!
Sjaan v/d Brande
Sjaan v/d Brande
2024-06-05
Prima ervaringen met Ambuwerk leerzaam duidelijkheid en begeleiding in ontspannen sfeer,aan te bevelen bij de vrijwilligers organisaties.
BIT Morgenstond
BIT Morgenstond
2024-05-30
Hele fijne én nuttige cursus. De instructrice was top en legde alles zeer goed uit
Niels & Desiree
Niels & Desiree
2024-05-28
Cobi heeft de cursus kinder EHBO leuk en luchtig gegeven en daarom was het prettig te volgen ondanks het late tijdstip.
Sjoerd Bergstra
Sjoerd Bergstra
2024-05-22
Super leerzaam begin
error: