Skip to main content

Kinder EHBO incompany cursus

Kinder EHBO cursus incompany

De EHBO cursus voor kinderen incompany aangeboden door AmbuWerk Nederland en volgens de richtlijnen van Het Oranje Kruis, is samengevat in twee dagdelen of drie avonden.

Kinder EHBO cursus – praktijk

Gedurende deze lesdag wordt de praktische kant van de cursus behandeld. Twee weken voor aanvang van uw cursusdag ontvangt u het cursusboek “Eerste Hulp Aan Kinderen” van Het Oranje Kruis. Tijdens deze cursusdag krijgt u een grondige inleiding in de basiskennis van Eerste Hulp Aan Kinderen, gericht op de leeftijdsgroep van 0-8 jaar, dus baby’s, peuters en kleuters. Er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

EHBO cursus voor kinderen incompany  Рvoordelen

  1. Maatwerk, wij stemmen het programma volledig af op uw bedrijfsspecifieke situatie.
  2. Aantrekkelijke groepsprijzen. Hoe meer cursisten, hoe prettiger de prijs!
  3. Geen kosten zaalverhuur
  4. Geen reiskosten personeel
  5. Cursus wanneer het u uitkomt. Plan de cursus op een dag en tijdstip dat u uitkomt. (ma t/m za)
  6. Ook voor kleine groepen mogelijk

Kinder EHBO cursus – theorie

Het is van groot belang, dat u de stof in het cursusboek bestudeert voordat u aan de cursusdag begint. Deze Kinder EHBO-cursus van AmbuWerk Nederland gaat verder dan de basiskennis en omvat ook onderwerpen als kinderreanimatie/AED, verbandtechnieken en de module “Stop de bloeding”. Wij hanteren altijd de meest recente richtlijnen en certificering van Het Oranje Kruis. De volledige Kinder EHBO-cursus wordt afgerond met een praktische beoordeling.

Kinder EHBO certificaat

Na succesvolle afronding van de cursus ontvangt u binnen 2-3 weken een digitaal geregistreerd certificaat voor ‘Eerste Hulp Aan Kinderen’ van Het Oranje Kruis via AmbuWerk Nederland, op voorwaarde dat u competent bent bevonden.

Het Oranje Kruis

AmbuWerk Nederland werkt volgens de richtlijnen van Het Oranje Kruis. Wij leveren landelijk geregistreerde certificaten en diploma’s.

Meer informatie over onze incompany kinder EHBO cursussen?