Skip to main content

EHBO cursus bedrijven van AmbuWerk Nederland

De complete EHBO-cursus voor bedrijven, die AmbuWerk Nederland aanbiedt, is volgens de richtlijnen van Het Oranje Kruis. De cursus bestaat uit drie klassikale lesdagen. Tijdens deze dagen wordt zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden behandeld. Op de eerste lesdag ontvangt u het cursusboek 28e druk van Het Oranje Kruis. Deze cursus voorziet u van alle essentiële basiskennis voor eerste hulp bij ongevallen.

EHBO cursus – theorie en praktijk

Het is belangrijk, dat u de geleerde lesstof gedurende de drie lesdagen actief blijft bijhouden en de materie verder automatiseert. Deze EHBO-cursus omvat niet alleen de basis EHBO voor volwassenen, maar ook Kinder EHBO (waaronder levensreddend handelen bij baby’s, peuters en kleuters), reanimatie/AED-training, verbandtechnieken en de module “Stop de bloeding”. De volledige cursus wordt afgesloten met een onafhankelijk examen, afgenomen door Het Oranje Kruis, op de laatste lesdag.

Toegankelijkheid

Het is belangrijk, dat u in staat bent om u vrij te bewegen en geen ernstige fysieke beperkingen heeft, die de uitvoering van oefeningen belemmeren. Als u specifieke behoeften heeft, neem dan vooraf contact op met onze medewerkers, dan kunnen zij samen met u op zoek naar een oplossing. Uw diploma is 2 jaar geldig mist u zich aan de jaarlijkse herhalingseisen en bijscholing houdt.

EHBO diploma bedrijven

Bij een succesvolle afronding van de cursus ontvangt u binnen 2-3 weken uw digitale Eerste Hulp diploma van Het Oranje Kruis. Bezitters van een geldig eerste hulp diploma van Het Oranje Kruis zijn verzekerd tegen aansprakelijkheid voor schade aan zaken of personen, wanneer zij eerste hulp verlenen.

Extra service voor bedrijven en instellingen

 • Het digitaal bijhouden van certificaten en diploma’s van medewerkers
 • Het versturen van uitnodigingen met uw logo
 • Oproepen van medewerkers voor het volgen van de jaarlijkse herhalingsles
 • Groeps-facturatie met inkoopnummer
 • Portal mogelijkheden voor u en uw medewerkers
 • Aparte pagina website voor alleen uw cursussen (bij meer dan 10 lessen per jaar)
 • In company mogelijkheden.

Inclusief: Lesboek, lesmaterialen, 1e examen, geregistreerd diploma Het Oranje Kruis

AmbuWerk Nederland werkt volgens de richtlijnen van Het Oranje Kruis. Wij leveren landelijk geregistreerde certificaten en diploma’s.

Onze EHBO cursussen

Startdatum: maandag 27 mei 2024
 • Het Oranje Kruis op 27-05-2024 van 09:00 tot 16:00
 • Het Oranje Kruis op 10-06-2024 van 09:00 tot 16:00
 • Het Oranje Kruis op 17-06-2024 van 09:00 tot 16:00

AmbuWerk Nederland verzorgt deze complete 3-daagse EHBO cursus incl. kinderEHBO, reanimatie/AED, verbandtechniek en "Stop de Bloeding" volgens de nieuwste richtlijnen van Het Oranje Kruis. De kandidaten die zijn geslaagd voor het EHBO-examen ontvangen een diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis binnen 3 weken na de examendatum.Cursusduur 3 dagen | Dagcursus 9.00u tot 15.30-16.00uDag 1: theorie /praktijk deel 1Dag 2: theorie/ praktijk deel 2Dag 3: examentraining ochtend en examen middagnieuwste richtlijnen Het Oranje Kruis incl Reanimatie/AED, kinderEHBO, verbandtechniek en “Stop de bloeding”inclusief onafhankelijk examen en diploma van Het Oranje Kruis (dag 3 middag)volledig verzorgd incl koffie, thee, water en lunchinclusief boek 28e druk Het Oranje Kruis, gebruik lesmaterialen en 1e examen/diploma/pasjeprijzen zijn excl btw en per persoonPlekgarantie: Onze cursussen vinden doorgang vanaf 8 aanmeldingen. InfoTijdens deze moderne en complete EHBO cursus van AmbuWerk Nederland wordt aandacht geschonken aan kennis, handelen en zelfvertrouwen.Een intensieve en frisse cursus EHBO waarbij elke cursist na het volgen van deze cursus adequaat op diverse situaties kan reageren en vol zelfvertrouwen aan de slag kan.U ontvangt tijdens de eerste lesdag het lesboek 28e druk Het Oranje Kruis. Wij vragen u tijdens de duur van de cursus de stof die wij u tijdens de lessen bijbrengen eigen te maken in de tussenliggende weken.Wij gaan er bij de start van de cursus vanuit dat u geen fysieke- of andere belemmeringen heeft om deze cursus te kunnen volgen.Vergoedingen particulierenWeet u dat diverse zorgverzekeraars de gecertificeerde kinderEHBO en/of EHBO cursus van AmbuWerk Nederland voor particulieren vergoeden in de aanvullende zorgverzekering? ExamenDe cursus wordt afgesloten met een examen op de laatste cursusmiddag. De ochtend krijgt u examentraining met lotusslachtoffers aangeboden.De minimumleeftijd om hieraan deel te nemen is 16 jaar. Het examen wordt afgenomen door een onafhankelijk examenteam van Het Oranje Kruis.Na het behalen van het examen ontvangt u na ca. 3 weken een Diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis via AmbuWerk Nederland.Dit diploma is twee jaar geldig mits aan de jaarlijkse herhalingsles wordt voldaan.Om de geldigheidsduur na twee jaar te kunnen verlengen, is het nodig elk jaar een herhalingsles EHBO te volgen.Tijdens deze lessen worden onderwerpen herhaald, krijgt u bijscholing en kunt u aantonen nog steeds een kundige eerstehulpverlener te zijn.ExtraIedere houder van een geldig diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis is verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid voor schade aan zaken of personen wanneer hij/zij Eerste Hulp verleent.Het Oranje Kruis vindt het belangrijk dat EHBO’ers zonder angst of belemmering Eerste Hulp kunnen verlenen.AmbuWerk Nederland roept u jaarlijks ruim van te voren op om uw herhalingsles in te plannen.
3 Dag(en)
Den Haag Ypenburg
10 beschikbaar
€ 365.00 p.p.
Startdatum: zaterdag 15 juni 2024
 • Het Oranje Kruis op 15-06-2024 van 09:00 tot 16:00
 • Het Oranje Kruis op 29-06-2024 van 09:00 tot 16:00
 • Het Oranje Kruis op 06-07-2024 van 09:00 tot 16:00

AmbuWerk Nederland verzorgt deze complete 3-daagse EHBO cursus incl. kinderEHBO, reanimatie/AED, verbandtechniek en "Stop de Bloeding" volgens de nieuwste richtlijnen van Het Oranje Kruis. De kandidaten die zijn geslaagd voor het EHBO-examen ontvangen een diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis binnen 3 weken na de examendatum.Cursusduur 3 dagen | Dagcursus 9.00u tot 15.30-16.00uDag 1: theorie /praktijk deel 1Dag 2: theorie/ praktijk deel 2Dag 3: examentraining ochtend en examen middagnieuwste richtlijnen Het Oranje Kruis incl Reanimatie/AED, kinderEHBO, verbandtechniek en “Stop de bloeding”inclusief 1 examendag en geregistreerd digitaal diploma van Het Oranje Kruis volledig verzorgd incl koffie, thee, water en lunchinclusief boek 28e druk Het Oranje Kruis, gebruik lesmaterialen en 1e examen/diploma/pasjeprijzen zijn excl btw en per persoonPlekgarantie: Onze cursussen op onze locatie vinden doorgang vanaf minimaal 8 aanmeldingen. InfoTijdens deze moderne en complete EHBO cursus van AmbuWerk Nederland wordt aandacht geschonken aan kennis, handelen en zelfvertrouwen.Een intensieve en frisse cursus EHBO waarbij elke cursist na het volgen van deze cursus adequaat op diverse situaties kan reageren en vol zelfvertrouwen aan de slag kan.U ontvangt tijdens de eerste lesdag het lesboek 28e druk Het Oranje Kruis. Wij vragen u tijdens de duur van de cursus de stof die wij u tijdens de lessen bijbrengen eigen te maken in de tussenliggende weken.Wij gaan er bij de start van de cursus vanuit dat u geen fysieke- of andere belemmeringen heeft om deze cursus te kunnen volgen.Vergoedingen particulierenWeet u dat diverse zorgverzekeraars de gecertificeerde kinderEHBO en/of EHBO cursus van AmbuWerk Nederland voor particulieren vergoeden in de aanvullende zorgverzekering? ExamenDe cursus wordt afgesloten met een examen op de laatste cursusmiddag. De ochtend krijgt u examentraining met lotusslachtoffers aangeboden.De minimumleeftijd om hieraan deel te nemen is 16 jaar. Het examen wordt afgenomen door een onafhankelijk examenteam van Het Oranje Kruis.Na het behalen van het examen ontvangt u na ca. 3 weken een Diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis via AmbuWerk Nederland.Dit diploma is twee jaar geldig mits aan de jaarlijkse herhalingsles wordt voldaan.Om de geldigheidsduur na twee jaar te kunnen verlengen, is het nodig elk jaar een herhalingsles EHBO te volgen.Tijdens deze lessen worden onderwerpen herhaald, krijgt u bijscholing en kunt u aantonen nog steeds een kundige eerstehulpverlener te zijn.ExtraIedere houder van een geldig diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis is verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid voor schade aan zaken of personen wanneer hij/zij Eerste Hulp verleent.Het Oranje Kruis vindt het belangrijk dat EHBO’ers zonder angst of belemmering Eerste Hulp kunnen verlenen.AmbuWerk Nederland roept u jaarlijks ruim van te voren op om uw herhalingsles in te plannen.
3 Dag(en)
Den Haag Ypenburg
11 beschikbaar
€ 365.00 p.p.
Startdatum: maandag 16 september 2024
 • Het Oranje Kruis op 16-09-2024 van 09:00 tot 16:00
 • Het Oranje Kruis op 23-09-2024 van 09:00 tot 16:00
 • Het Oranje Kruis op 30-09-2024 van 09:00 tot 16:00

AmbuWerk Nederland verzorgt deze complete 3-daagse EHBO cursus incl. kinderEHBO, reanimatie/AED, verbandtechniek en "Stop de Bloeding" volgens de nieuwste richtlijnen van Het Oranje Kruis. De kandidaten die zijn geslaagd voor het EHBO-examen ontvangen een diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis binnen 3 weken na de examendatum.Cursusduur 3 dagen | Dagcursus 9.00u tot 15.30-16.00uDag 1: theorie /praktijk deel 1Dag 2: theorie/ praktijk deel 2Dag 3: examentraining ochtend en examen middagnieuwste richtlijnen Het Oranje Kruis incl Reanimatie/AED, kinderEHBO, verbandtechniek en “Stop de bloeding”inclusief 1 examendag en geregistreerd digitaal diploma van Het Oranje Kruis volledig verzorgd incl koffie, thee, water en lunchinclusief boek 28e druk Het Oranje Kruis, gebruik lesmaterialen en 1e examen/diploma/pasjeprijzen zijn excl btw en per persoonPlekgarantie: Onze cursussen op onze locatie vinden doorgang vanaf minimaal 8 aanmeldingen. InfoTijdens deze moderne en complete EHBO cursus van AmbuWerk Nederland wordt aandacht geschonken aan kennis, handelen en zelfvertrouwen.Een intensieve en frisse cursus EHBO waarbij elke cursist na het volgen van deze cursus adequaat op diverse situaties kan reageren en vol zelfvertrouwen aan de slag kan.U ontvangt tijdens de eerste lesdag het lesboek 28e druk Het Oranje Kruis. Wij vragen u tijdens de duur van de cursus de stof die wij u tijdens de lessen bijbrengen eigen te maken in de tussenliggende weken.Wij gaan er bij de start van de cursus vanuit dat u geen fysieke- of andere belemmeringen heeft om deze cursus te kunnen volgen.Vergoedingen particulierenWeet u dat diverse zorgverzekeraars de gecertificeerde kinderEHBO en/of EHBO cursus van AmbuWerk Nederland voor particulieren vergoeden in de aanvullende zorgverzekering? ExamenDe cursus wordt afgesloten met een examen op de laatste cursusmiddag. De ochtend krijgt u examentraining met lotusslachtoffers aangeboden.De minimumleeftijd om hieraan deel te nemen is 16 jaar. Het examen wordt afgenomen door een onafhankelijk examenteam van Het Oranje Kruis.Na het behalen van het examen ontvangt u na ca. 3 weken een Diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis via AmbuWerk Nederland.Dit diploma is twee jaar geldig mits aan de jaarlijkse herhalingsles wordt voldaan.Om de geldigheidsduur na twee jaar te kunnen verlengen, is het nodig elk jaar een herhalingsles EHBO te volgen.Tijdens deze lessen worden onderwerpen herhaald, krijgt u bijscholing en kunt u aantonen nog steeds een kundige eerstehulpverlener te zijn.ExtraIedere houder van een geldig diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis is verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid voor schade aan zaken of personen wanneer hij/zij Eerste Hulp verleent.Het Oranje Kruis vindt het belangrijk dat EHBO’ers zonder angst of belemmering Eerste Hulp kunnen verlenen.AmbuWerk Nederland roept u jaarlijks ruim van te voren op om uw herhalingsles in te plannen.
3 Dag(en)
Den Haag Ypenburg
10 beschikbaar
€ 365.00 p.p.
Startdatum: zaterdag 05 oktober 2024
 • Het Oranje Kruis op 05-10-2024 van 09:00 tot 16:00
 • Het Oranje Kruis op 12-10-2024 van 09:00 tot 16:00
 • Het Oranje Kruis op 19-10-2024 van 09:00 tot 16:00

AmbuWerk Nederland verzorgt deze complete 3-daagse EHBO cursus incl. kinderEHBO, reanimatie/AED, verbandtechniek en "Stop de Bloeding" volgens de nieuwste richtlijnen van Het Oranje Kruis. De kandidaten die zijn geslaagd voor het EHBO-examen ontvangen een diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis binnen 3 weken na de examendatum.Cursusduur 3 dagen | Dagcursus 9.00u tot 15.30-16.00uDag 1: theorie /praktijk deel 1Dag 2: theorie/ praktijk deel 2Dag 3: examentraining ochtend en examen middagnieuwste richtlijnen Het Oranje Kruis incl Reanimatie/AED, kinderEHBO, verbandtechniek en “Stop de bloeding”inclusief 1 examendag en geregistreerd digitaal diploma van Het Oranje Kruis volledig verzorgd incl koffie, thee, water en lunchinclusief boek 28e druk Het Oranje Kruis, gebruik lesmaterialen en 1e examen/diploma/pasjeprijzen zijn excl btw en per persoonPlekgarantie: Onze cursussen op onze locatie vinden doorgang vanaf minimaal 8 aanmeldingen. InfoTijdens deze moderne en complete EHBO cursus van AmbuWerk Nederland wordt aandacht geschonken aan kennis, handelen en zelfvertrouwen.Een intensieve en frisse cursus EHBO waarbij elke cursist na het volgen van deze cursus adequaat op diverse situaties kan reageren en vol zelfvertrouwen aan de slag kan.U ontvangt tijdens de eerste lesdag het lesboek 28e druk Het Oranje Kruis. Wij vragen u tijdens de duur van de cursus de stof die wij u tijdens de lessen bijbrengen eigen te maken in de tussenliggende weken.Wij gaan er bij de start van de cursus vanuit dat u geen fysieke- of andere belemmeringen heeft om deze cursus te kunnen volgen.Vergoedingen particulierenWeet u dat diverse zorgverzekeraars de gecertificeerde kinderEHBO en/of EHBO cursus van AmbuWerk Nederland voor particulieren vergoeden in de aanvullende zorgverzekering? ExamenDe cursus wordt afgesloten met een examen op de laatste cursusmiddag. De ochtend krijgt u examentraining met lotusslachtoffers aangeboden.De minimumleeftijd om hieraan deel te nemen is 16 jaar. Het examen wordt afgenomen door een onafhankelijk examenteam van Het Oranje Kruis.Na het behalen van het examen ontvangt u na ca. 3 weken een Diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis via AmbuWerk Nederland.Dit diploma is twee jaar geldig mits aan de jaarlijkse herhalingsles wordt voldaan.Om de geldigheidsduur na twee jaar te kunnen verlengen, is het nodig elk jaar een herhalingsles EHBO te volgen.Tijdens deze lessen worden onderwerpen herhaald, krijgt u bijscholing en kunt u aantonen nog steeds een kundige eerstehulpverlener te zijn.ExtraIedere houder van een geldig diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis is verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid voor schade aan zaken of personen wanneer hij/zij Eerste Hulp verleent.Het Oranje Kruis vindt het belangrijk dat EHBO’ers zonder angst of belemmering Eerste Hulp kunnen verlenen.AmbuWerk Nederland roept u jaarlijks ruim van te voren op om uw herhalingsles in te plannen.
3 Dag(en)
Den Haag Ypenburg
11 beschikbaar
€ 365.00 p.p.
Startdatum: maandag 25 november 2024
 • Het Oranje Kruis op 25-11-2024 van 09:00 tot 16:00
 • Het Oranje Kruis op 02-12-2024 van 09:00 tot 16:00
 • Het Oranje Kruis op 09-12-2024 van 09:00 tot 16:00

AmbuWerk Nederland verzorgt deze complete 3-daagse EHBO cursus incl. kinderEHBO, reanimatie/AED, verbandtechniek en "Stop de Bloeding" volgens de nieuwste richtlijnen van Het Oranje Kruis. De kandidaten die zijn geslaagd voor het EHBO-examen ontvangen een diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis binnen 3 weken na de examendatum.Cursusduur 3 dagen | Dagcursus 9.00u tot 15.30-16.00uDag 1: theorie /praktijk deel 1Dag 2: theorie/ praktijk deel 2Dag 3: examentraining ochtend en examen middagnieuwste richtlijnen Het Oranje Kruis incl Reanimatie/AED, kinderEHBO, verbandtechniek en “Stop de bloeding”inclusief 1 examendag en geregistreerd digitaal diploma van Het Oranje Kruis volledig verzorgd incl koffie, thee, water en lunchinclusief boek 28e druk Het Oranje Kruis, gebruik lesmaterialen en 1e examen/diploma/pasjeprijzen zijn excl btw en per persoonPlekgarantie: Onze cursussen op onze locatie vinden doorgang vanaf minimaal 8 aanmeldingen. InfoTijdens deze moderne en complete EHBO cursus van AmbuWerk Nederland wordt aandacht geschonken aan kennis, handelen en zelfvertrouwen.Een intensieve en frisse cursus EHBO waarbij elke cursist na het volgen van deze cursus adequaat op diverse situaties kan reageren en vol zelfvertrouwen aan de slag kan.U ontvangt tijdens de eerste lesdag het lesboek 28e druk Het Oranje Kruis. Wij vragen u tijdens de duur van de cursus de stof die wij u tijdens de lessen bijbrengen eigen te maken in de tussenliggende weken.Wij gaan er bij de start van de cursus vanuit dat u geen fysieke- of andere belemmeringen heeft om deze cursus te kunnen volgen.Vergoedingen particulierenWeet u dat diverse zorgverzekeraars de gecertificeerde kinderEHBO en/of EHBO cursus van AmbuWerk Nederland voor particulieren vergoeden in de aanvullende zorgverzekering? ExamenDe cursus wordt afgesloten met een examen op de laatste cursusmiddag. De ochtend krijgt u examentraining met lotusslachtoffers aangeboden.De minimumleeftijd om hieraan deel te nemen is 16 jaar. Het examen wordt afgenomen door een onafhankelijk examenteam van Het Oranje Kruis.Na het behalen van het examen ontvangt u na ca. 3 weken een Diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis via AmbuWerk Nederland.Dit diploma is twee jaar geldig mits aan de jaarlijkse herhalingsles wordt voldaan.Om de geldigheidsduur na twee jaar te kunnen verlengen, is het nodig elk jaar een herhalingsles EHBO te volgen.Tijdens deze lessen worden onderwerpen herhaald, krijgt u bijscholing en kunt u aantonen nog steeds een kundige eerstehulpverlener te zijn.ExtraIedere houder van een geldig diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis is verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid voor schade aan zaken of personen wanneer hij/zij Eerste Hulp verleent.Het Oranje Kruis vindt het belangrijk dat EHBO’ers zonder angst of belemmering Eerste Hulp kunnen verlenen.AmbuWerk Nederland roept u jaarlijks ruim van te voren op om uw herhalingsles in te plannen.
3 Dag(en)
Den Haag Ypenburg
12 beschikbaar
€ 365.00 p.p.
error: