Skip to main content

BHV cursus van AmbuWerk Nederland

Heeft u personeel in dienst? Of werkt u alleen en ontvangt u klanten in uw praktijk/bedrijf? Dan bent u volgens de Arbowet verplicht dagelijks tenminste één aanwezige bedrijfshulpverlener (BHV’er) binnen uw bedrijf aanwezig te hebben. Deze bedrijfs-hulpverlener (BHV’er) is verantwoordelijk voor het bestrijden van en alarmeren bij een beginnende brand, het verlenen van eerste hulp en het begeleiden van een ontruiming. Kortom, u kunt de veiligheid van medewerkers en bezoekers waarborgen in geval van een noodsituatie. Wel zo veilig!

BHV basis cursus

Tijdens onze tweedaagse klassikale basiscursus bedrijfshulpverlening (BHV) van AmbuWerk Nederland volgens richtlijnen en certificering van het NIBHV wordt u goed voorbereid op uw rol als aankomend Bhv’er. U leert alles over EHBO (primair LRH en NLH) en over brandbestrijding, communicatie en ontruiming. Naast het theoretisch gedeelte voert u onder begeleiding van een docent van AmbuWerk Nederland verschillende praktijkverrichtingen uit. Aan het eind van elke lesdag volgt een kort theorie-examen NIBHV. Bij het behalen van de theorie en praktijk ontvangt u binnen 2 weken een geregistreerd digitaal NIBHV-certificaat. Uw NIBHV-certificaat is 1 jaar geldig. U volgt jaarlijks 1 bijscholings- herhalingsles bedrijfshulpverlening (BHV) om uw certificaat opnieuw geldig te houden. De medewerkers van AmbuWerk Nederland roepen u jaarlijks op om uw herhalingsles BHV in te plannen.

Eerste Hulp (dag 1)

 1. Alarmeren en algemene hulpverleningsregels
 2. Reanimatie en gebruik van een AED
 3. Verbandtechniek
 4. EHBO

Brandbestrijding en Ontruiming (dag 2)

 1. Alarmeren en algemene regels
 2. Brand en de gevaren bij rook en brand
 3. Bestrijden van een beginnende brand
 4. Begeleiden van een ontruiming

Inclusief

 • Lesboek, lesmaterialen, examen, geregistreerd certificaat NIBHV
 • Geheel verzorgd met koffie, thee en lunch
 • Gratis Parkeren

AmbuWerk Nederland werkt volgens de richtlijnen van het NIBHV. Wij leveren landelijk geregistreerde certificaten en diploma’s.

Locatie

Ambuwerk heeft een eigen locatie in Den Haag / Ypenburg. Woon of ben je bijvoorbeeld werkzaam in Amsterdam? Dan is onze locatie vrij gemakkelijk te bereiken via de A4. Wij kunnen echter ook een BHV cursus incompany doen. Dit geldt bijvoorbeeld ook als je een BHV cursus wilt volgen in:

Onze BHV cursussen

Startdatum: maandag 22 januari 2024
 • NIBHV Brand op 22-01-2024 van 09:00 tot 16:00
 • NIBHV EH op 29-01-2024 van 09:00 tot 16:00

...
2 Dag(en)
Den Haag Ypenburg
11 beschikbaar
€ 285.00 p.p.
Startdatum: maandag 04 maart 2024
 • NIBHV Brand op 04-03-2024 van 09:00 tot 16:00
 • NIBHV EH op 11-03-2024 van 09:00 tot 16:00

...
2 Dag(en)
Den Haag Ypenburg
12 beschikbaar
€ 285.00 p.p.