Skip to main content

BHV en herhaling cursus incompany

BHV of herhaling cursus incompany

Heeft u personeel in dienst? Of werkt u alleen en ontvangt u klanten in uw praktijk/bedrijf?
Dan bent u volgens de Arbowet verplicht dagelijks tenminste één aanwezige bedrijfs-hulpverlener (Bhv’er) binnen uw bedrijf aanwezig te hebben. Deze bedrijfshulpverlener (Bhv’er) is verantwoordelijk voor het bestrijden van en alarmeren bij een beginnende brand, het verlenen van eerste hulp en het begeleiden van een ontruiming. Kortom, u kunt de veiligheid van medewerkers en bezoekers waarborgen in geval van een noodsituatie. Wel zo veilig! AmbuWerk Nederland komt naar u toe met een incompany cursus.

AmbuWerk Nederland is een keurmerkopleider van het NIBHV.

Het keurmerk is een garantie voor cursisten en organisaties dat zij bij AmbuWerk Nederland terecht kunnen voor kwalitatief hoogwaardige veiligheidscursussen volgens richtlijnen van het NIBHV. Het keurmerk wordt alleen toegekend aan opleiders die voldoen aan de kwaliteitseisen van het NIBHV. Deze kwaliteitseisen hebben onder andere betrekking op de voorbereiding en inhoud van de lessen, de kwaliteit van de docenten, veilig werken en de faciliteiten waarin de opleidingen worden gegeven. Door te kiezen voor keurmerkopleider NIBHV AmbuWerk Nederland, weet u zeker dat u met een kwalitatief hoogwaardige BHV-opleider werkt.

Wat leert u tijdens de basis cursus BHV incompany volgens richtlijnen van het NIBHV?

Tijdens onze tweedaagse klassikale basiscursus bedrijfshulpverlening (BHV) van AmbuWerk Nederland volgens richtlijnen en certificering van het NIBHV wordt u goed voorbereid op uw rol als aankomend Bhv’er. U leert alles over EHBO (primair LRH en NLH) en over brandbestrijding, communicatie en ontruiming.

BHV – theorie en praktijk

Naast het theoretisch gedeelte voert u onder begeleiding van een docent verschillende praktijkverrichtingen uit. Aan het eind van elke lesdag volgt een kort theorie-examen NIBHV.
Bij het behalen van de theorie en praktijk ontvangt u binnen 2 weken een geregistreerd digitaal NIBHV-certificaat via AmbuWerk Nederland. Uw NIBHV-certificaat is 1 jaar geldig. U volgt jaarlijks 1 bijscholings- herhalingsles bedrijfshulpverlening (BHV) om uw certificaat opnieuw geldig te houden. De medewerkers van AmbuWerk Nederland roepen u jaarlijks op om uw herhalingsles BHV in te plannen.

BHV herhaling incompany

Tijdens onze 1-daagse herhalingsles bedrijfshulpverlening (BHV) van AmbuWerk Nederland volgens richtlijnen en certificering van het NIBHV wordt u goed en interactief bijgeschoold voor uw rol als Bhv’er. Wij leveren maatwerk en werken branche-gericht. U leert alles over EHBO (primair LRH en NLH) en over brandbestrijding, communicatie en ontruiming. U volgt jaarlijks 1 bijscholings- herhalingsles bedrijfshulpverlening (BHV) om uw certificaat opnieuw geldig te houden.

Extra service zakelijke klanten

Wij kunnen diverse extra service mogelijkheden bieden aan zakelijke klanten zoals bijvoorbeeld:

 • Het digitaal bijhouden van certificaten en diploma’s van medewerkers
 • Versturen van uitnodigingen met uw logo
 • Oproepen van medewerkers voor het volgen van de jaarlijkse herhalingsles
 • Groeps-facturatie met inkoopnummer
 • Portal mogelijkheden voor u en uw medewerkers, aparte pagina website voor alleen uw cursussen (bij meer dan 10 lessen per jaar)
 • In company mogelijkheden

BHV cursus en herhalings cursus incompany – de voordelen

 • Maatwerk, wij stemmen het programma volledig af op uw bedrijfsspecifieke situatie.
 • Aantrekkelijke groepsprijzen. Hoe meer cursisten, hoe prettiger de prijs!
 • Geen kosten zaalverhuur
 • Geen reiskosten personeel
 • Cursus wanneer het u uitkomt. Plan de cursus op een dag en tijdstip, dat u uitkomt. (ma t/m za)
 • Ook voor kleine groepen mogelijk
 • Kwaliteitscursus met NIBHV-certificering

Eerste Hulp

Brandbestrijding en ontruiming

 • Alarmeren en algemene regels
 • Brand en de gevaren bij brand
 • Bestrijden van een beginnende brand
 • Begeleiden van een ontruiming

Inclusief
Lesboek, lesmaterialen, examen, geregistreerd certificaat NIBHV

AmbuWerk Nederland werkt volgens de richtlijnen van het NIBHV. Wij leveren landelijk geregistreerde certificaten en diploma’s.

Nu een gratis BHV-koffer bij een incompany cursus

error: