Skip to main content

Reanimatie AED cursus

Reanimatie AED cursus

Altijd al willen leren hoe u levens kunt redden in noodsituaties? Dan is onze in company cursus reanimatie AED precies wat u zoekt!

Cursus reanimeren

Wacht niet tot het te laat is, leer nu reanimeren met gebruik van een AED met onze in company cursus reanimatie! Met deze intensieve training onder leiding van onze ervaren instructeurs leert u cruciale vaardigheden die levens kunnen redden. Of u nu een manager of werknemer bent, deze cursus biedt u de kennis en het zelfvertrouwen om in noodsituaties snel en adequaat te handelen op de werkvloer.

Reanimatie AED cursus op locatie

We komen met onze instructeurs en de cursus Reanimatie AED naar uw bedrijf, waardoor het gemakkelijker dan ooit is om u en uw medewerkers van deze essentiële vaardigheden te voorzien. Deze vaardigheden zijn van onschatbare waarde. Bovendien creëert u een veilige werkomgeving voor uw medewerkers en uw bezoekers. Meld uw werknemers nu aan voor deze levens veranderende cursus Reanimatie AED en maak een verschil wanneer het er echt toe doet! Vul hier uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Certificering

U kunt kiezen voor een deelnamecertificaat van AmbuWerk Nederland of voor een geregistreerd certificaat van Het Oranje Kruis. Deze worden u digitaal toegestuurd binnen 2 weken na uw lesdag.

Meer informatie over de Reanimatie AED cursus?

error: