Skip to main content

Welkom bij AmbuWerk Nederland, dé expert op het gebied van EHBO-, Kinder EHBO en BHV cursussen voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Onze missie is om levens te redden door kennis en vaardigheden in eerste hulp te verspreiden. Of u nu een EHBO-cursus zoekt voor persoonlijke groei, professionele ontwikkeling of om aan wettelijke vereisten te voldoen, bij AmbuWerk bent u aan het juiste adres.

Onze EHBO cursussen voor particulieren

Bij AmbuWerk Nederland begrijpen we, dat het beheersen van EHBO-vaardigheden van onschatbare waarde is. Daarom bieden we een scala aan EHBO-cursussen voor particulieren, die zijn ontworpen om u voor te bereiden op noodsituaties. Onze cursussen omvatten:

1. EHBO Cursus

Onze EHBO-cursus biedt een uitgebreide en hands-on training in levensreddende technieken. Leer hoe u moet reageren op verwondingen, plotselinge ziekte en andere noodsituaties.

2. EHBO Herhalingscursus

Houd uw EHBO-vaardigheden up-to-date met onze herhalingscursus! Ideaal voor degenen die hun certificering willen vernieuwen en hun kennis willen bijwerken.

3. Kinder EHBO Cursus

Bescherm de kleintjes met onze Kinder EHBO-cursus. Leer hoe u eerste hulp verleent aan kinderen in noodsituaties, van kleine verwondingen tot ernstige aandoeningen.

4. Kinder-EHBO Herhalingscursus

Blijf goed voorbereid op noodsituaties met onze herhalingscursus voor Kinder-EHBO. We brengen u kennis bij over de nieuwste richtlijnen en technieken.

5. EHBO Huiskamercursus

Wilt u EHBO leren in een informele en huiselijke sfeer? Onze EHBO huiskamercursus is perfect voor kleine groepen vrienden of familieleden.

6. EHBO Workshop

Onze EHBO-workshops zijn hands-on en interactief. Ideaal voor groepen of teams die snel essentiële EHBO-vaardigheden willen verwerven.

7. Avondcursussen in samenwerking met het CJG

Samen met het Centrum Jeugd en Gezin biedt AmbuWerk kinder EHBO cursussen aan in de avonduren.

Oranje Kruis

Al onze EHBO cursussen zijn volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis.

Vergoedingen via Aanvullende Zorgverzekering

Wist u dat u mogelijk in aanmerking komt voor vergoedingen van onze EHBO-cursussen via uw aanvullende zorgverzekering? Het investeren in EHBO-vaardigheden kan niet alleen levens redden, maar ook financiële voordelen opleveren. Neem contact op met uw zorgverzekeraar om te zien of u in aanmerking komt voor vergoeding.

Geautomatiseerde jaarlijkse herhalingsles oproep

Bij AmbuWerk Nederland begrijpen we het belang van regelmatige herhaling van EHBO-vaardigheden. Daarom bieden we een geautomatiseerde oproepdienst voor jaarlijkse herhalingslessen. We zorgen ervoor, dat u altijd op de hoogte bent, wanneer het tijd is om uw kennis en vaardigheden bij te werken.

Contacteer Ons

Wilt u meer informatie over onze EHBO-cursussen of onze geautomatiseerde herhalingsles oproepdienst? Neem vandaag nog contact met ons op via onze contactpagina. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden. Naast particulieren helpen wij ook zakelijke klanten.

Bij AmbuWerk Nederland geloven we dat iedereen de kracht heeft om levens te redden. Word vandaag nog een EHBO-held met onze professionele cursussen en diensten!. Samen kunnen we een verschil maken in noodsituaties. Al onze cursussen zijn op locatie volledig verzorgd met een goed lunch, koffie en thee. Nog vragen? Misschien staat het antwoord wel in de AmbuWerk FAQ.

error: