Your Cart

Bel ons op 070 319 42 34

Wij zijn uw partner voor alle EHBO, KinderEHBO en BHV-opleidingen!

Over ons

Bent u op zoek naar een moderne, dynamische en flexibele partner voor het verzorgen van uw kinderEHBO, EHBO- of BHV-opleidingen? Bent u op zoek naar een enthousiast team dat u qua organisatie en instructieteam veel te bieden heeft en maatwerk levert? Maak dan eens kennis met het team van AmbuWerk Nederland. Wij specialiseren ons in het bieden van full-service mogelijkheden en zijn uw organisatie graag van dienst.

PROFESSIONEEL EN GECERTIFICEERD
De opleidingen van Ambuwerk Nederland worden standaard gegeven volgens de richtlijnen van
Het Oranje Kruis, Het Rode Kruis, Nederlandse Reanimatie Raad of het Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening.
Ook e-learning behoort tot de mogelijkheden. Bij Ambuwerk Nederland vindt u opleidingen, producten en totale service onder 1 dak.

PRIJZEN
Bij AmbuWerk Nederland houden we van duidelijkheid: Onze prijzen zijn inclusief gebruik oefenmaterialen, cursusboeken bij basiscursus, lesmateriaal, administratiekosten, examen- of toetskosten, geregistreerd certificaat of geregistreerd diploma.
Prijzen zijn per persoon en exclusief btw.

VERGOEDING VOOR PARTICULIEREN
Weet u dat diverse zorgverzekeraars de gecertificeerde kinderEHBO en/of EHBO-opleidingen van AmbuWerk Nederland voor particulieren vergoeden in de aanvullende zorgverzekering? Informeer hiervoor bij uw zorgverzekering.

MAATWERK/SERVICE INSTELLINGEN EN BEDRIJFSLEVEN
AmbuWerk Nederland is gespecialiseerd in het leveren van maatwerk. Wij stellen graag een passend programma met u samen, maatwerk is onze standaard. Tevens kunt u als bedrijf bij AmbuWerk Nederland terecht voor onze full-service cursistenadministratie; het versturen van uitnodigingen voor deelname cursus, facturering, het registreren, verzenden en bijhouden van uw diploma’s en certificaten en oproepen voor herhalingen.

“Onze gedrevenheid zal u inspireren.”

Altijd volledig verzorgt op onze leslocatie

GRATIS koffie, thee en lunch bij dagopleidingen

Drie locaties in Nederland

Den Haag, Rotterdam, Amsterdam

Gratis voor de deur parkeren

Makkelijk bereikbaar via de A4, A12 en A13