Skip to main content

Over Ons

In 2009 is AmbuWerk Nederland gestart met het aanbieden van een uitgebreid pakket EHBO- en BHV cursussen. Hierbij hadden we vanaf het begin al een duidelijke visie in gedachten. Wij geloven namelijk  sterk, dat het niet alleen ging om de lessen zelf, maar ook om de zorgvuldige verzorging van alles eromheen. We wilden de stoffige wereld van EHBO cursussen en BHV cursussen eens flink opschudden en dat is gelukt!

Service gericht en flexibel

Tot de dag van vandaag bieden wij een service gerichte en flexibele aanpak. Daarbij willen wij het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk maken. Uit onze gestage groei merken wij, dat onze klanten dat zeer waarderen. Wij werken zeer transparant en leveren maatwerk, wanneer dat gewenst is.

Onze producten

Ons bedrijf biedt een uitgebreid pakket aan moderne EHBO-, Kinder EHBO- en BHV cursussen, inclusief herhalingslessen. Daarbij hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering. Wij geloven er namelijk sterk in dat EHBO, Kinder EHBO en BHV cursussen van een goede kwaliteit en toegankelijk moeten zijn voor zowel particulieren als bedrijven. Iedereen zou zich welkom moeten voelen. Dat is precies, zoals wij dat zelf ook zouden willen ervaren.

Wat maakt ons bij AmbuWerk Nederland uniek?

Onze cursussen zijn niet alleen tijdens de lessen goed georganiseerd, maar we besteden ook veel aandacht aan voorzorg en nazorg. We zorgen ervoor, dat onze klanten niets tekortkomen. Bij ons kunt u altijd rekenen op een warm welkom. Daarvoor staan wij klaar om al uw vragen te beantwoorden, zelfs buiten de lesuren. Onze lunches worden vers bereid. Daarbij houden we rekening met dieetwensen.

Kortom, bij AmbuWerk bent u meer dan een cursist; u bent onze gast.

Wij hebben de beschikking over een eigen locatie, waar u de cursussen kunt volgen.

EHBO cursus en BHV op locatie

Daarnaast zijn wij ook specialist in het verzorgen van EHBO en BHV incompany-trainingen. Ons team komt graag naar uw locatie om de cursussen te verzorgen. Neem gerust contact met ons op voor advies. We helpen u graag met de volledige voorbereiding.

Keurmerk NIBHV

AmbuWerk Nederland is een keurmerkopleider van het NIBHV. Het keurmerk is een garantie voor cursisten en organisaties dat zij bij AmbuWerk Nederland terecht kunnen voor kwalitatief hoogwaardige veiligheidscursussen volgens richtlijnen van het NIBHV. Het keurmerk wordt alleen toegekend aan opleiders die voldoen aan de kwaliteitseisen van het NIBHV. Deze kwaliteitseisen hebben onder andere betrekking op de voorbereiding en inhoud van de lessen, de kwaliteit van de docenten, veilig werken en de faciliteiten waarin de opleidingen worden gegeven. Door te kiezen voor keurmerkopleider NIBHV AmbuWerk Nederland, weet u zeker dat u met een kwalitatief hoogwaardige BHV-opleider werkt

Cursisten administratie

Als u op zoek bent naar een opleider, die uw certificaten en diploma’s bijhoudt, dan bent u bij AmbuWerk Nederland aan het juiste adres. We werken met een geavanceerd systeem en bieden portalmogelijkheden om u volledig van dienst te zijn. Wij werken volgens de richtlijnen van Het Oranje Kruis en het NIHBV.

Extra service

We zijn volledig gedigitaliseerd en kunnen u allerlei diensten uit handen nemen. Denk bijvoorbeeld aan het bijhouden van de geldigheid van certificaten en diploma’s, het verzorgen van persoonlijke uitnodigingen en het tijdig oproepen voor uw jaarlijkse herhalingsles.

Bij AmbuWerk Nederland bieden we een breed scala aan servicemogelijkheden, die we volledig op uw wensen kunnen afstemmen. “Een goede service is onze standaard. Daarbij schrikken we zeker niet terug voor een uitdaging.”

Contact opnemen

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd geraakt? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op 0703194234. We staan altijd klaar om u van dienst te zijn. Misschien vindt u het antwoord op uw vraag wel in de AmbuWerk FAQ.

error: