Opleidingen

AmbuWerk Nederland staat voor constante hoge kwaliteit, moderne lessen en professionele instructeurs.
Om deze kwaliteit te waarborgen voldoen al onze kinderEHBO- en EHBO opleidingen standaard aan de richtlijnen en eindtermen van Het Oranje Kruis, cursussen Reanimatie/AED aan de richtlijnen NRR Het Oranje Kruis. De opleiding bedrijfshulpverlening (BHV) voldoet aan de richtlijnen van het NIBHV.
 
Vergoeding zorgverzekering
Weet u dat diverse zorgverzekeraars de gecertificeerde basiscursus van AmbuWerk Nederland voor particulieren vergoeden in
de aanvullende zorgverzekering? Informeer bij uw zorgverzekeraar en meldt dat het om een Oranje Kruis gecertificeerde opleider/cursus gaat.

Groep op uw locatie
Wij komen met ons team ook op locatie, vraagt u naar onze mogelijkheden en voordelige groepstarieven!
 
Algemeen
Tijdens al  onze dagcursussen op onze eigen locatie wordt u een koffie-thee arrangement, uitgebreid lunchbuffet en frisdrank aangeboden.
U kunt zich inschrijven voor 3 locaties. Wij garanderen een cursusplaats op een van onze locaties, dit kan afwijken van uw keuze.
Alle genoemde prijzen zijn per persoon en excl btw.
 
Locaties
Bij AmbuWerk Nederland kunt u zich opgeven voor 3 voorkeurslocaties: Den Haag (Hoofdlocatie Ypenburg), Rotterdam of Amsterdam.
Mocht een cursus op een van onze locatie onvoldoende deelnemers hebben of volgeboekt zijn dan nodigen wij u automatisch uit
op onze hoofdlocatie in Den Haag.