Huiskamer cursus

AmbuWerk Nederland organiseert ook cursussen bij u aan huis!
Dit noemen wij huiskamercursussen.

U organiseert voor vrienden, familie of collega’s bijvoorbeeld een basiscursus EHBO incl Reanimatie/AED,een basiscursus Reanimatie/AED of en
basiscursus kinderEHBO en wij komen met ons instructieteam bij u “op bezoek”. Ook voor workshops aan huis en herhalingscursussen kunt u bij ons terecht. Tevens verzorgen wij een administratieve afhandeling per deelnemer.

Vergoeding zorgverzekering
Weet u dat diverse zorgverzekeraars de gecertificeerde cursussen en opleidingen van AmbuWerk Nederland voor particulieren vergoeden in de aanvullende zorgverzekering? Informeer hiervoor bij uw zorgverzekering.

Voordelen
-Laagdrempelig
-Gezellig onderling met vrienden, familie of collega’s onder genot van een hapje en drankje
-Ontspannen sfeer
-Weer eens wat anders

Herhaling
Ook voor herhalingslessen in groepsverband kunt u bij ons terecht

Wij sturen u graag extra informatie over het organiseren van een huiskamercursus. Neem contact op met een van onze medewerkers of mail naar info@ambuwerk.nl

Privé- en spoedcursussen
Wilt u graag een Basiscursus EHBO, een reanimatiecursus, cursus kinder-EHBO of herhalingscursus volgen maar wilt u liever privé-les, dat kan!
Ook voor een spoedcursus biedt deze mogelijkheid uitkomst.
Een van onze instructeurs komt graag bij u “op bezoek” of wij organiseren een privé-cursus op uw locatie of een locatie bij u in de buurt.