Your Cart

Bel ons op 070 319 42 34

Wij zijn uw partner voor alle EHBO, KinderEHBO en BHV-cursussen!

Jaarlijkse herhalingsles KinderEHBO

Jaarlijkse herhalingsles KinderEHBO

Het KinderEHBO-certificaat is na het voltooien van de cursus 2 jaar geldig, mits aan de jaarlijkse herhalingseisen wordt voldaan.
Om het certificaat niet te laten verlopen moet u ervoor zorgen dat u competent verklaard wordt tijdens de KinderEHBO-herhalingen.
Wij zorgen ervoor dat onze cursisten competent blijven door ze 1x keer per jaar op te roepen voor een bijscholing- herhalingsdag.
AmbuWerk Nederland verzorgd alle herhalingslessen. Deze kinderEHBO-herhalingscursus volgens richtlijnen van Het Oranje Kruis bij AmbuWerk Nederland bestaat uit 1 lesdag.

Voorbereiding
Tijdens deze lesdag bieden wij de praktijk aan. Wij gaan ervan uit dat u reeds in bezit bent van het cursusboek Eerste Hulp Aan Kinderen (6e druk) van Het Oranje Kruis.
Deze heeft u ontvangen bij de basiscursus kinderEHBO. Mocht u niet in bezit zijn van het cursusboek dan kunt u deze los bijbestellen tijdens het boeken van een herhalingsles.
Het is wel de bedoeling dat u de stof uit het boek voorbereid voorafgaande aan de herhalingsdag.
Deze kinderEHBO-herhalingscursus van AmbuWerk Nederland is buiten de basiskennis (0-8 jaar baby, peuter, kleuter) inclusief kinderreanimatie/AED, verbandtechniek en de module “Stop de bloeding”
Wij werken altijd volgens de nieuwste richtlijnen en certificering van Het Oranje Kruis.

Geregistreerd certificaat digitaal
Bent u competent, heeft u 2 herhalingslessen gevolgd (1x per jaar) dan ontvangt u uiterlijk 2-3 weken na vervaldatum de verlenging van uw digitale certificaat Eerste Hulp Aan Kinderen van Het Oranje Kruis.
Vergoeding zorgverzekering.

Vergoeding
Weet u dat diverse zorgverzekeraars de gecertificeerde cursussen van AmbuWerk Nederland voor particulieren (deels) vergoeden in de aanvullende zorgverzekering? Op deze pagina kunt u uw vergoeding bekijken

Altijd volledig verzorgt op onze leslocatie

GRATIS koffie, thee en lunch bij dagcursussen

Drie locaties in Nederland

Den Haag, Rotterdam, Amsterdam

Gratis voor de deur parkeren

Makkelijk bereikbaar via de A4, A12 en A13