Your Cart

Bel ons op 070 319 42 34

Wij zijn uw partner voor alle EHBO, KinderEHBO en BHV-cursussen!

Jaarlijkse herhalingscursus EHBO

Jaarlijkse herhalingscursus EHBO

Het EHBO-diploma is na het behalen van de cursus 2 jaar geldig, mits aan de jaarlijkse herhalingseisen wordt voldaan.
Om het EHBO-diploma niet te laten verlopen moet u ervoor zorgen dat u competent verklaard wordt tijdens de EHBO-herhalingen.
Wij zorgen ervoor dat onze cursisten competent blijven door ze 1x keer per jaar op te roepen voor een bijscholing- herhalingsdag.
AmbuWerk Nederland verzorgd alle herhalingslessen

Voorbereiding
Onze EHBO-herhalingscursus volgens richtlijnen van Het Oranje Kruis bij AmbuWerk Nederland bestaat uit 1 lesdag per jaar.
Tijdens deze lesdag bieden wij de praktijk aan. Wij gaan ervan uit dat u reeds in bezit bent van het cursusboek Eerste Hulp (28e druk) van Het Oranje Kruis.
Deze heeft u ontvangen bij de basiscursus EHBO. Mocht u niet in bezit zijn van het cursusboek dan kunt u deze los bijbestellen tijdens het boeken van een herhalingsles.
Het is wel de bedoeling dat u de stof uit het boek voorbereid voorafgaande aan de herhalingsdag.
Deze EHBO-herhalingscursus van AmbuWerk Nederland is buiten de basiskennis en bijscholing inclusief reanimatie/AED, verbandtechniek en de module “Stop de bloeding”
Wij werken altijd volgens de nieuwste richtlijnen en certificering van Het Oranje Kruis.

Verlenging geregistreerd EHBO-diploma (digitaal)
Bent u competent, heeft u 2 herhalingslessen gevolgd (1x per jaar) dan ontvangt u uiterlijk 2-3 weken na vervaldatum de verlenging van uw digitale diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis via AmbuWerk Nederland. Bent u door omstandigheden niet in staat uw herhalingsles(sen) te volgen neem dan bijtijds (en voor vervaldatum diploma) contact op met een van onze medewerkers, wij zoeken dan samen naar een oplossing.

Vergoeding zorgverzekering
Weet u dat diverse zorgverzekeraars de gecertificeerde EHBO-cursussen van AmbuWerk Nederland voor particulieren (deels) vergoeden in de aanvullende zorgverzekering? Op deze pagina kunt u uw vergoeding bekijken

Altijd volledig verzorgt op onze leslocatie

GRATIS koffie, thee en lunch bij dagcursussen

Drie locaties in Nederland

Den Haag, Rotterdam, Amsterdam

Gratis voor de deur parkeren

Makkelijk bereikbaar via de A4, A12 en A13