Skip to main content

AmbuWerk Nederland
Uw specialist in EHBO, Kinder EHBO en BHV cursussen in Zoetermeer

EHBO cursus Zoetermeer – Inleiding

Welkom bij AmbuWerk Nederland, dé toonaangevende opleider in Den Haag op het gebied van EHBO cursussen, Kinder EHBO cursussen en BHV cursussen. Wij staan garant voor hoogwaardige cursussen. Deze voldoen allemaal aan de nieuwste richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR), Het Oranje Kruis en het Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening (NIBHV). Wij voeren zelfs het NIBHV keurmerk. Of u nu een particulier bent, die levensreddende vaardigheden wil leren of een bedrijfseigenaar die de veiligheid op de werkvloer wil waarborgen, bij AmbuWerk bent u aan het juiste adres. 

Onze cursussen

EHBO Cursus in Zoetermeer

Onze EHBO cursussen en EHBO herhalingslessen bieden een uitgebreid scala aan vaardigheden, variërend van basiskennis tot alle levensreddende handelingen. Onze instructeurs zijn allen gecertificeerd door alle bovenstaande instanties. Ze zorgen ervoor, dat u alle benodigde kennis en praktische ervaring opdoet om adequaat te handelen in noodsituaties.

Kinder EHBO Cursussen

Specifiek gericht op de zorg voor kinderen bieden onze Kinder EHBO cursussen essentiële kennis en vaardigheden voor ouders, leraren en iedereen die met kinderen werkt. Wij begrijpen, dat de benadering van eerste hulp bij kinderen unieke aspecten heeft. Daar zijn onze cursussen op afgestemd.

BHV Cursussen

Bedrijfshulpverleners spelen een cruciale rol bij het waarborgen van veiligheid binnen organisaties. Onze BHV cursussen en BHV herhalingslessen zijn ontworpen om uw medewerkers op te leiden tot competente en zelfverzekerde BHV’ers. Zij moeten namelijk in staat zijn om snel en doeltreffend te handelen bij ongevallen of calamiteiten.

Reanimatie AED Cursussen

Bij een cursus Reanimatie en AED van AmbuWerk Nederland leert u reanimeren en hoe je een AED gebruikt. De cursus duurt 4 uur. Daarbij werken wij volgens de richtlijnen van Het Oranje Kruis.

error: