Skip to main content

AmbuWerk Nederland
Uw specialist in EHBO, Kinder EHBO en BHV cursussen in Den Haag

EHBO cursus Den Haag – Inleiding

Welkom bij AmbuWerk Nederland, dé toonaangevende opleider in Den Haag op het gebied van EHBO cursussen, Kinder EHBO cursussen en BHV cursussen. Wij staan garant voor hoogwaardige cursussen die voldoen aan de nieuwste richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR), Het Oranje Kruis en het Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening (NIBHV). Wij voeren tevens het keurmerk van de NIBHV. Of u nu een particulier bent, die levensreddende vaardigheden wil leren of een bedrijfseigenaar die de veiligheid op de werkvloer wil waarborgen, bij AmbuWerk bent u aan het juiste adres. 

Onze cursussen

EHBO Cursussen in Den Haag

Onze EHBO cursussen en herhalingslessen bieden een uitgebreid scala aan vaardigheden, variërend van basiskennis tot alle levensreddende handelingen. Onze instructeurs, die allen gecertificeerd zijn door alle bovenstaande instanties, zorgen ervoor, dat u alle benodigde kennis en praktische ervaring opdoet om adequaat te handelen in noodsituaties. Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om een EHBO workshop bij ons te volgen.

Kinder EHBO Cursussen

Specifiek gericht op de zorg voor kinderen bieden onze Kinder EHBO cursussen essentiële kennis en vaardigheden voor ouders, leraren en iedereen die met kinderen werkt. Wij begrijpen, dat de benadering van eerste hulp bij kinderen unieke aspecten heeft, en onze cursussen zijn daarop afgestemd.

BHV Cursussen

Bedrijfshulpverleners spelen een cruciale rol bij het waarborgen van veiligheid binnen organisaties. Onze BHV cursussen en BHV herhalingslessen zijn ontworpen om uw medewerkers op te leiden tot competente en zelfverzekerde BHV’ers, die in staat zijn om snel en doeltreffend te handelen bij ongevallen of calamiteiten.

Reanimatie AED Cursussen

Bij een cursus Reanimatie en AED van AmbuWerk Nederland leert u reanimeren en hoe je een AED gebruikt. De cursus duurt 4 uur en wij werken volgens de richtlijnen van Het Oranje Kruis.

error: