Your Cart

Bel ons op 070 319 42 34

Wij zijn uw partner voor alle EHBO, KinderEHBO en BHV-cursussen!

Complete KinderEHBO cursussen

Deze kinderEHBO-cursus volgens richtlijnen van Het Oranje Kruis bij AmbuWerk Nederland bestaat uit 1 lesdag. In deze lesdag bieden wij de praktijk aan. U ontvangt 2 weken voor aanvang van uw les een cursusboek Eerste Hulp Aan Kinderen van Het Oranje Kruis. Tijdens deze cursus wordt u alle basiskennis van Eerste Hulp Aan Kinderen (0-8 jaar: baby, peuter en kleuter) aangeleerd. Er is voldoende ruimte om vragen te stellen.

Het is wel de bedoeling dat u de stof uit het boek bestudeerd voorafgaande aan uw cursusdag. Deze kinderEHBO-cursus van AmbuWerk Nederland is buiten de basiskennis (0-8 jaar: baby, peuter en kleuter) inclusief kinderreanimatie/AED, verbandtechniek en de module “Stop de bloeding” Wij werken altijd volgens de nieuwste richtlijnen en certificering van Het Oranje Kruis. Deze complete kinderEHBO-cursus wordt afgesloten met een praktische toetsing.

Geregistreerd certificaat digitaal
Bent u competent? Dan ontvangt u binnen 2-3 weken uw digitale geregistreerde certificaat Eerste Hulp Aan Kinderen van Het Oranje Kruis.

Vergoeding zorgverzekering
Weet u dat diverse zorgverzekeraars de gecertificeerde cursussen van AmbuWerk Nederland voor particulieren (deels) vergoeden in de aanvullende zorgverzekering? Op deze pagina kunt u uw vergoeding bekijk

Altijd volledig verzorgt op onze leslocatie

GRATIS koffie, thee en lunch bij dagcursussen

Drie locaties in Nederland

Den Haag, Rotterdam, Amsterdam

Gratis voor de deur parkeren

Makkelijk bereikbaar via de A4, A12 en A13