Your Cart

Bel ons op 070 319 42 34

Wij zijn uw partner voor alle EHBO, KinderEHBO en BHV-cursussen!

Complete EHBO cursussen

Deze EHBO-cursus volgens richtlijnen van Het Oranje Kruis bij AmbuWerk Nederland bestaat uit drie klassikale lesdagen. Tijdens deze lesdagen bieden wij een combinatie van theorie en praktijk aan. U ontvangt op de eerste lesdag een cursusboek 28e druk Eerste Hulp van Het Oranje Kruis. In deze cursus wordt u alle basiskennis van eerste hulp bij ongevallen aangeleerd. Er is voldoende ruimte om vragen te stellen.

Het is wel de bedoeling dat u de geleerde lesstof bijhoudt gedurende de 3 lesdagen en de stof verder automatiseert. Deze EHBO-cursus van AmbuWerk Nederland is buiten de basiskennis EHBO volwassenen inclusief KinderEHBO (levensreddend handelen baby, peuter kleuter), reanimatie/AED, verbandtechniek en de module “Stop de bloeding” Wij werken altijd volgens de nieuwste richtlijnen en certificering van Het Oranje Kruis. Deze complete EHBO-cursus wordt afgesloten met een onafhankelijk examen van een team van Het Oranje Kruis op de laatste lesmiddag.

Toegankelijkheid
Vanaf 16 jaar kunt u deelnemen aan deze EHBO-cursus. Bent u jonger dan 16 jaar dan vragen wij schriftelijke toestemming van uw ouders/verzorgers. Verder is het van belang dat u zich goed kunt bewegen en geen ernstige fysieke belemmeringen heeft om oefeningen te kunnen uitvoeren. Heeft een leerproblemen of zijn er ander zaken die belangrijk zijn, neemt u dan veen contact op met onze medewerkers zodat zij u verder kunnen helpen met eventuele aanpassingen.

Diploma
Bent u geslaagd, dan ontvangt u binnen 2-3 weken uw digitale diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis.
Iemand in het bezit van een geldig Diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis is verzekerd tegen aansprakelijkheid voor schade aan zaken of personen wanneer zij eerste hulpverlenen. Zie hier voor meer informatie.

Vergoeding zorgverzekering
Weet u dat diverse zorgverzekeraars de gecertificeerde cursussen van AmbuWerk Nederland voor particulieren (deels) vergoeden in de aanvullende zorgverzekering? Op deze pagina kunt u uw vergoeding bekijken.

Altijd volledig verzorgt op onze leslocatie

GRATIS koffie, thee en lunch bij dagcursussen

Drie locaties in Nederland

Den Haag, Rotterdam, Amsterdam

Gratis voor de deur parkeren

Makkelijk bereikbaar via de A4, A12 en A13