Skip to main content

AmbuWerk Nederland
Uw specialist in EHBO, Kinder EHBO en BHV cursussen in Zoetermeer

BHV cursus Zoetermeer – Inleiding

Welkom bij AmbuWerk Nederland, dé toonaangevende opleider in Den Haag op het gebied van EHBO cursussen, Kinder EHBO cursussen en BHV cursussen. Wij staan garant voor hoogwaardige cursussen. Deze voldoen aan de nieuwste richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR), Het Oranje Kruis en het Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening (NIBHV). Of u nu een particulier bent die levensreddende vaardigheden wil leren of een bedrijfseigenaar, die de veiligheid op de werkvloer wil waarborgen, bij AmbuWerk bent u aan het juiste adres. 

AmbuWerk Nederland is een keurmerkopleider van het NIBHV.

Het NIBHV keurmerk is een garantie voor cursisten en organisaties dat zij bij AmbuWerk Nederland terecht kunnen voor kwalitatief hoogwaardige veiligheidscursussen volgens richtlijnen van het NIBHV. Het keurmerk wordt alleen toegekend aan opleiders die voldoen aan de kwaliteitseisen van het NIBHV. Deze kwaliteitseisen hebben onder andere betrekking op de voorbereiding en inhoud van de lessen, de kwaliteit van de docenten, veilig werken en de faciliteiten waarin de opleidingen worden gegeven. Door te kiezen voor keurmerkopleider NIBHV AmbuWerk Nederland, weet u zeker dat u met een kwalitatief hoogwaardige BHV-opleider werkt.

Onze cursussen

BHV cursus in Zoetermeer

Bedrijfshulpverleners spelen een cruciale rol bij het waarborgen van veiligheid binnen organisaties. Onze BHV cursussen en herhalingslessen zijn ontworpen om uw medewerkers op te leiden tot competente en zelfverzekerde BHV’ers. Zij moeten in staat zijn om snel en doeltreffend te handelen bij ongevallen of calamiteiten.

EHBO cursussen

Onze EHBO cursussen en herhalingslessen bieden een uitgebreid scala aan vaardigheden, variërend van basiskennis tot alle levensreddende handelingen. Onze instructeurs, die allen gecertificeerd zijn door alle bovenstaande instanties, zorgen ervoor, dat u alle benodigde kennis en praktische ervaring opdoet om adequaat te handelen in noodsituaties.

Kinder EHBO cursussen

Specifiek gericht op de zorg voor kinderen bieden onze Kinder EHBO cursussen essentiële kennis en vaardigheden voor ouders, leraren en iedereen die met kinderen werkt. Wij begrijpen, dat de benadering van eerste hulp bij kinderen unieke aspecten heeft. Daar zijn onze cursussen op afgestemd.

Reanimatie AED cursussen

Bij een cursus Reanimatie en AED van AmbuWerk Nederland leert u reanimeren en hoe je een AED gebruikt. De cursus duurt 4 uur en wij werken volgens de richtlijnen van Het Oranje Kruis. 

error: