Basisopleiding KinderEHBO

1 dag (17-01)

120,00 ex. BTW

Wissen

Beschrijving

Informatie opleiding volgens richtlijnen van Het Oranje Kruis voor particulieren en bedrijfsleven
Een moderne, nuttige en zeer leerzame opleiding kinderEHBO incl. reanimatie/AED en verbandtechniek volgens de richtlijnen van Het Oranje Kruis.
Een must voor gastouders (volgens wetgeving IKK), verzorgers en iedereen die met kinderen werkt!
En een aanrader voor (aanstaande)ouders, grootouders en oppas.
Kandidaten die competent zijn ontvangen het geregistreerde certificaat Eerste Hulp Aan Kinderen van Het Oranje Kruis.

Opleidingsduur 1 dag | Dagcursus 9.00u tot 16.00u
-Hulpverlenen aan kinderen van 0 tot ca. 8 jaar
-Goedgekeurd volgens wetgeving IKK gastouders

-Volgens nieuwste richtlijnen Het Oranje Kruis incl Reanimatie/AED en verbandtechniek
-inclusief geregistreerd certificaat van Het Oranje Kruis
-volledig verzorgd incl koffie, thee, frisdrank en lunchbuffet (dagcursus hoofdlocatie)
-inclusief boek 5e druk, lesmaterialen en certificaatkosten

Vergoeding zorgverzekering
Weet u dat diverse zorgverzekeraars onze gecertificeerde basisopleiding kinderEHBO van AmbuWerk Nederland voor particulieren vergoeden in de aanvullende zorgverzekering? Informeer hiervoor bij uw zorgverzekering.

Voorbereiding
Indien u de 1-daagse dagopleiding kinderEHBO wilt volgen vragen wij u de theorie uit het boekje Eerste Hulp Aan Kinderen van Het Oranje Kruis te hebben bestudeerd voordat de opleiding aanvangt. Het boek ontvangt u ca. 2 weken voor aanvang van de opleiding per post.

E-learning
Bij AmbuWerk kunt u ook uw theorie via e-learning behalen. U ontvangt dan geen boek. Aanvraag per groep.

Certificering
De kandidaten die competent zijn verklaard en de toets met goed gevolgd hebben afgerond ontvangen binnen 2- 3 weken na de opleidingsdag het geregistreerde certificaat Eerste Hulp Aan Kinderen
van Het Oranje Kruis. Het Oranje Kruis certificaat heeft een geldigheidsduur van 2 jaar en kan worden verlengd mits u aan de jaarlijkse herhalingseisen voldoet en competent bent bevonden.

Gastouders IKK
Het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen en de GGD Nederland hebben aan gastouders de eis gesteld dat zij vanaf 1 januari 2010 in het bezit moeten zijn van een geregistreerd certificaat Eerste Hulp aan kinderen van Het Oranje Kruis, NedCert, Nikta of LPEV. AmbuWerk is uw professionele opleider.
Iedere houder van een geldig certificaat Eerste Hulp aan kinderen van Het Oranje Kruis is verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid voor schade aan zaken of personen wanneer zij Eerste Hulp verlenen. Het Oranje Kruis vindt het belangrijk dat EHBO’ers zonder angst of belemmering Eerste Hulp kunnen verlenen. U volgt elk jaar een herhalingsopleiding (1 dag) om vakkundig te kunnen handelen

Herhaling
Het certificaat kinderEHBO is 2 jaar geldig mits jaarlijks een herhalingsmodule is gevolgd. Wij werken tijdens de herhalingen kinderEHBO met het cursusboek Eerste Hulp Aan Kinderen 5e druk van Het Oranje Kruis. Wij gaan er bij het boeken van een herhalingsopleiding KinderEHBO vanuit dat u in bezit bent van een cursusboek. Cursusboek is ook los bij AmbuWerk te bestellen.

Spoedcursus, privecursus of huiskamercursus kinderEHBO
Wij bieden ook de mogelijkheid om een spoedopleiding kinderEHBO of een opleiding kinderEHBO in huiskamerverband te volgen. Wilt u liever een priveopleding kinderEHBO volgen, ook dan bent u bij AmbuWerk ook aan het juiste adres. Neemt u contact op met een van onze medewerkers (070)3194234 en vraag naar de mogelijkheden.

Eigenschappen

Dag 1: 17/01/2022

Begintijd: 09:00

Eindtijd: 16:00

Telefoon: +31 70 3194234

E-mailadres: info@ambuwerk.nl