Basisopleiding EHBO incl KinderEHBO

3 dagen (09-11 | 16-11 | 23-11)

299,00 ex. BTW

Wissen

Beschrijving

Opleidingsdagen:

Dag 1: Maandag 9 november 2020
Dag 2: Maandag 16 november 2020
Dag 3: Maandag 23 november inclusief het examen

Nieuwe richtlijnen
De nieuwe eindtermen voor het Diploma Eerste Hulp zijn verschenen. Nieuw is dat hierin de Eerste Hulp aan kinderen/ kinderEHBO is opgenomen. Hiermee is de houder van een Diploma Eerste Hulp een allround eerstehulpverlener inclusief Reanimatie/AEDkinderEHBO en verbandtechniek die in staat is onder alle omstandigheden aan iedereen, van jong tot oud, Eerste Hulp te verlenen.

AmbuWerk Nederland verzorgt deze basiscursus EHBO incl. kinderEHBO, reanimatie/AED, verbandtechniek volgens de nieuwste richtlijnen van Het Oranje Kruis. De kandidaten die zijn geslaagd voor het EHBO-examen ontvangen een diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis binnen 4 weken na de examendatum.

Opleidingsduur 3 dagen | Dagcursus 9.00u tot 16.00u
-nieuwste richtlijnen
 Het Oranje Kruis incl Reanimatie/AED, kinderEHBO en verbandtechniek
-inclusief onafhankelijk examen en diploma van Het Oranje Kruis
-volledig verzorgd incl koffie, thee, frisdrank en lunchbuffet
-inclusief kinderEHBO (nieuwste richtlijnen)
-inclusief boek 27e druk, lesmaterialen en examen/diploma

Info
Tijdens deze moderne basiscursus EHBO incl. reanimatie/AED, kinderEHBO en verbandtechniek van AmbuWerk opleidingen wordt vooral aandacht geschonken aan kennis, handelen en zelfvertrouwen. Een intensieve en frisse cursus EHBO waarbij elke cursist na het volgen van de cursus adequaat op diverse situaties kan reageren en vol zelfvertrouwen aan de slag kan. U ontvangt de eerste cursusdag het cursusboek Eerste Hulp. Wij vragen u tijdens de duur van de cursus de stof die wij u tijdens de cursusdag bijbrengen eigen te maken in de tussenliggende dagen

Vergoedingen
Weet u dat diverse zorgverzekeraars de gecertificeerde kinderEHBO en/of EHBO-opleidingen van AmbuWerk Nederland voor particulieren vergoeden in de aanvullende zorgverzekering? Informeer hiervoor bij uw zorgverzekering.

Examen
De opleiding wordt afgesloten met een examen op de laatste opleidingsmiddag. De ochtend krijgt u examentraining met lotusslachtoffers aangeboden.
De minimumleeftijd om hieraan deel te nemen is 16 jaar. Het examen wordt afgenomen door een onafhankelijk examenteam van Het Oranje Kruis. Na het behalen van het examen ontvangt u na ca. 4 weken een Diploma Eerste Hulp. Dit diploma is twee jaar geldig. Om de geldigheidsduur na twee jaar te kunnen verlengen, is het nodig elk jaar een herhalingsles te volgen. Tijdens deze lessen worden onderwerpen herhaald en kunt u aantonen nog steeds een kundige eerstehulpverlener te zijn.

Extra
Iedere houder van een geldig diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis is verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid voor schade aan zaken of personen wanneer hij/zij Eerste Hulp verleent. Het Oranje Kruis vindt het belangrijk dat EHBO’ers zonder angst of belemmering Eerste Hulp kunnen verlenen.

Prijs opleiding compleet per persoon volgens opleidingsagenda: € 299,- p/p excl. btw. voor losse aanmeldingen locatie AmbuWerk Nederland

Eigenschappen

Dag 1: 09/11/2020

Dag 2: 16/11/2020

Dag 3: 23/11/2020

Begintijd: 09:00

Eindtijd: 16:00

Telefoon: +31 70 3194234

E-mailadres: info@ambuwerk.nl