Basisopleiding EHBO

3 dagen (08-11 | 15-11 | 22-11)

299,00 ex. BTW

Wissen

Beschrijving

Opleidingsdagen:

Dag 1: Maandag 8 november 2021
Dag 2: Maandag 15 november 2021
Dag 3: Maandag 22 november 2021 inclusief het examen

Nieuwe richtlijnen
De nieuwe eindtermen voor het Diploma Eerste Hulp zijn verschenen. Nieuw per 1 januari 2021 is dat hierin behalve de Eerste Hulp aan kinderen/ kinderEHBO ook “Stop de Bloeding” is opgenomen. Hiermee is de houder van een Diploma Eerste Hulp een allround eerstehulpverlener inclusief Reanimatie/AEDkinderEHBO, verbandtechniek en “Stop de Bloeding” die in staat is onder alle omstandigheden aan iedereen, van jong tot oud, Eerste Hulp te verlenen.

AmbuWerk Nederland verzorgt deze basiscursus EHBO incl. kinderEHBO, reanimatie/AED, verbandtechniek volgens de nieuwste richtlijnen van Het Oranje Kruis. De kandidaten die zijn geslaagd voor het EHBO-examen ontvangen een diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis binnen 4 weken na de examendatum.

Opleidingsduur 3 dagen | Dagopleiding 9.00u tot 16.00u
-nieuwste richtlijnen 2021 Het Oranje Kruis incl Reanimatie/AED, kinderEHBO, verbandtechniek en “Stop de bloeding”
-inclusief onafhankelijk examen en diploma van Het Oranje Kruis
-volledig verzorgd incl koffie, thee, frisdrank en lunchbuffet
-inclusief kinderEHBO (nieuwste richtlijnen)
-inclusief boek 1e druk “Eerste Hulp tijdens pandemie”, lesmaterialen en examen/diploma

Info
Tijdens deze moderne basiscursus EHBO incl. reanimatie/AED, kinderEHBO en verbandtechniek van AmbuWerk opleidingen wordt vooral aandacht geschonken aan kennis, handelen en zelfvertrouwen.
Een intensieve en frisse cursus EHBO waarbij elke cursist na het volgen van de cursus adequaat op diverse situaties kan reageren en vol zelfvertrouwen aan de slag kan.
U ontvangt de eerste cursusdag het cursusboek Eerste Hulp. Wij vragen u tijdens de duur van de cursus de stof die wij u tijdens de cursusdag bijbrengen eigen te maken in de tussenliggende dagen.

Vergoedingen
Weet u dat diverse zorgverzekeraars de gecertificeerde kinderEHBO en/of EHBO-opleidingen van AmbuWerk Nederland voor particulieren vergoeden in de aanvullende zorgverzekering? Informeer hiervoor bij uw zorgverzekering.

Examen
De opleiding wordt afgesloten met een examen op de laatste opleidingsmiddag. De ochtend krijgt u examentraining met lotusslachtoffers aangeboden.
De minimumleeftijd om hieraan deel te nemen is 16 jaar. Het examen wordt afgenomen door een onafhankelijk examenteam van Het Oranje Kruis.
Na het behalen van het examen ontvangt u na ca. 4 weken een Diploma Eerste Hulp. Dit diploma is twee jaar geldig mits aan de jaarlijkse herhalingsles wordt voldaan.
Om de geldigheidsduur na twee jaar te kunnen verlengen, is het nodig elk jaar een herhalingsles te volgen. Tijdens deze lessen worden onderwerpen herhaald, krijgt u bijscholing en kunt u aantonen nog steeds een kundige eerstehulpverlener te zijn.

Extra
Iedere houder van een geldig diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis is verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid voor schade aan zaken of personen wanneer hij/zij Eerste Hulp verleent. Het Oranje Kruis vindt het belangrijk dat EHBO’ers zonder angst of belemmering Eerste Hulp kunnen verlenen.

Prijs opleiding compleet per persoon volgens opleidingsagenda: € 299,- p/p excl. btw. voor losse aanmeldingen locatie AmbuWerk Nederland.

Eigenschappen

Dag 1: 08/11/2021

Dag 2: 15/11/2021

Dag 3: 22/11/2021

Begintijd: 09:00

Eindtijd: 16:00

Telefoon: +31 70 3194234

E-mailadres: info@ambuwerk.nl